کباب تابه ای با آلبالو

به گزارش وبلاگ نهاد جامعه، این کباب تابه ای با گوشت تکه ای تهیه می گردد و گوجه فرنگی هم ندارد. البته می توانید در آخر با پوره گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

کباب تابه ای با آلبالو
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
  • تعداد: 4 تا 6 نفر

مواد لازم

  • 340 گرم آلبالوی منجمد شیرین
  • 225 گرم قارچ تازه خرد شده
  • ¾ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • دو قاشق چایخوری پودر آویشن
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 480 گرم گوشت گوساله پخته شده به همراه آب
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

طرز تهیه

1- آلبالو ها را داخل آبکش بریزید و روی آنها آب سرد بگیرد تا یخشان باز گردد. سپس به خوبی خشک کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، قارچ ها را تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای، پیاز و پودر آویشن را اضافه کنید و 7 دقیقه تفت دهید. گوشت گوساله و آب آن را اضافه کنید. آلبالو و سرکه بالزامیک را اضاف کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بدون در بگذارید نیم جوش بماند تا مایع غلیظ گردد. بقیه آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 571
  • چربی: 21 گرم
  • کلسترول: 120 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 47 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 52 گرم
  • سدیم: 982 میلی گرم
  • پتاسیم: 419 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • آهن: 5 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کباب تابه ای با آلبالو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب تابه ای با آلبالو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید