طرز تهیه بوقلمون کبابی

به گزارش وبلاگ نهاد جامعه، تهیه یک بوقلمون کبابی در خانه کمی چالش برانگیز است. این گوشت از برترین گوشت ها است زیرا شامل هر دو نوع گوشت سفید و قرمز می گردد. این نوع گوشت چون اندازه استخوان کمتر و گوشت بیشتری نسبت به گاو دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. در هنگام پخت بوقلمون حواستان باشد از ابزاری بهره ببرید که به مواد دیگر آغشته نشده باشند و کاملا تمیز باشند.

طرز تهیه بوقلمون کبابی

مواد مورد احتیاج برای تهیه بوقلمون کبابی

  • ران بوقلمون 500 گرم
  • گشنیز تازه با ساقه 20 گرم
  • نعنای تازه با ساقه 20 گرم
  • زنجبیل تازه (خردشده) دو سانت و نیم
  • سیر شش تا هشت حبه
  • زیره (آسیاب شده) یک قاشق غذا خوری
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) یک قاشق غذا خوری
  • چیلی سبز تازه بزرگ یک عدد
  • چیلی قرمز (آسیاب شده) یک دوم قاشق غذا خوری
  • آبلیمو یک قاشق عذا خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه بوقلمون کبابی

مرحله اول

اگر بوقلمون شما یخ زده است ضروری است آن را از مدتی قبل تر از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا دمای آن کاهش پیدا کند.

مرحله دوم

گوشت بوقلمونتان را کاملا تمیز نموده و تار و پود آن را کاملا از هم جدا کنید. چربی آن را دور نریزید. گوشت بوقلمون را به همراه گشنیز، نعنا، زنجبیل، سیر و چیلی سبز چرخ کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه مواد را با هم چرخ کردید، پودر زیره، تخم گشنیز، چیلی قرمز، آبلیمو و نمک را اضافه کنید. آن ها را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت درب آن را بگذارید و آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک گردد.

مرحله چهارم

به میزان یک گلوله 5 سانتی متری از مخلوط گوشت چرخ نموده بردارید و با دست آن را به خوبی ورز دهید. گلوله گوشت را روی وسط سیخ مخصوص کباب کوبیده قرار دهید و دور تا دور سیخ را بپوشانید. حتما از سیخ مخصوص کباب کوبیده بهره ببرید.

مرحله پنجم

دستتان را کمی با روغن یا آب آغشته کنید و روی گوشت بمالید و آن را به شکل سوسیس به قطر 2 و نیم سانتی متری در آورید. به همین ترتیب باقی مخلوط گوشت را به سیخ بکشید. سیخ های گوشت را روی منقل که از پیش روشن نموده اید، کباب کنید. بیش از میزان کباب ها را نپزید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بوقلمون کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بوقلمون کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید