طرز تهیه انواع دسر با هلو مناسب تابستان

به گزارش وبلاگ نهاد جامعه، هلو، میوه ای است که طعم شیرین و دلپذیر آن، یادآور روزهای گرم تابستان است. خوردن این میوه خوش عطر و طعم، هم به تنهایی دل چسب است، هم می توان از آن در تهیه انواع دسرهای لذیذ و رنگارنگ نیز بهره برد. اگر در پی انواع دسر هلو تابستانی خنک و لذیذ هستید، در این مطلب از خبرنگاران مگ به شما یاد خواهیم داد که چگونه از هلوهای تازه، دسرهای دلچسب و لذیذی را برای خود و عزیزانتان درست کنید.

طرز تهیه انواع دسر با هلو مناسب تابستان

5 دسر هلو خوشمزه و لذیذ

در ادامه طرز تهیه 5 دسر هلو خوشمزه و لذیذ را به شا آموزش می دهیم.

پودینگ هلو، یه عصرانه تابستانی خنک و دلچسب

پودینگ هلو، دسری ساده و خوشمزه است که با ترکیب هلوهای تازه، کاستارد و بیسکویت تهیه می گردد. این دسر خنک و دلچسب، برای پذیرایی در روزهای گرم سال یا به عنوان یک میان وعده عالی، فوق العاده است.

در ادامه طرز تهیه پودینگ هلو با دو لایه مجزا از پوره هلو و کاستارد را برایتان به اشتراک گذاشته ایم که طعمی فوق العاده و بافتی دلچسب دارد.

مواد لازم برای پوره هلو:

  • هلو: 350 گرم (حدود 4 عدد درشت)، هسته گرفته شده
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • آب: 1/4 پیمانه

مواد لازم برای پودینگ:

  • شیر: 5 لیوان
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: 5 قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه: 100 گرم (نصف پاکت)
  • وانیل: ¼ قاشق مرباخوری

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی؛ دسر خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه:

  1. تهیه پوره هلو: هلوها را خرد نموده و با آب و شکر در قابلمه ای روی حرارت قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا هلوها پخته شوند. سپس با مخلوط کن، غذاساز یا گوشتکوب هلوها را پوره کنید، سپس از صافی عبور دهید تا یکدست گردد. نیم بیشتر پوره را برای پودینگ کنار بگذارید و مابقی را برای تزیین نگه دارید.
  2. تهیه پودینگ: شیر، نشاسته، آرد و شکر را در قابلمه ای مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید. به طور مرتب هم بزنید تا به جوش آید. سپس خامه، پوره هلو و وانیل را اضافه کنید و بگذارید تا یک جوش دیگر بزند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  3. لایه بندی و سرد کردن: پودینگ را در لیوان های سرو بریزید (به طوری که کمی از لیوان خالی بماند) و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک گردد و ببندد.
  4. تزیین و سرو: از پوره هلو به جای مانده روی هر لیوان بریزید و اطراف آن را با شربت هلو تزیین کنید. مجدداً به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک گردد.

پای هلو، یه دسر کلاسیک و پرطرفدار

پای هلو، شیرینی ای محبوب و کلاسیک است که مانند پیراشکی، شامل یک لایه خمیری است که با هلوهای تازه یا کمپوت شده پر می گردد. این دسر بهشتی، طعمی بی نظیر و ظاهری زیبا دارد و برای پذیرایی در مهمانی ها و دورهمی ها یا به عنوان یک عصرانه دلچسب، فوق العاده است.

مواد لازم برای خمیر پای:

  • آرد: 250 گرم
  • کره سرد: 115 گرم
  • شیر: 80 میلی لیتر
  • نمک: 1 پینچ
  • شکر آسیاب شده: 30 گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: ¼ قاشق چای خوری

مواد لازم برای مواد میانی پای:

  • هلو: 4 عدد
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری
  • آبلیمو: ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. کره سرد را به همراه آرد الک شده و وانیل در ظرفی ریخته و با چنگال مخلوط کنید. سپس شکر آسیاب شده و زرده تخم مرغ را اضافه نموده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید تا خمیر جمع گردد. فقط در حد جمع شدن با نوک انگشت ورز دهید (ورز دادن زیاد خمیر را سفت می نماید). خمیر را در نایلون گذاشته و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید (اگر از غذاساز استفاده می کنید، نیازی به استراحت خمیر نیست).
  2. هلوها را نصف نموده، هسته آن ها را خارج نموده و به برش های میانه خرد کنید. در ظرفی جداگانه، هلوها را با شکر، آبلیمو، وانیل و نشاسته ذرت مخلوط نموده و هم بزنید.
  3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد (165 درجه برای فرهای برقی، توستر و سولاردم) گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج نموده و در قالب پای پهن کنید. مواد میانی هلو را داخل خمیر بریزید. خمیر را به دلخواه به شکل گل، قلب یا ساده روی مواد قرار دهید. می توانید روی خمیر را با زعفران آغشته کنید.
  4. پای را به مدت 50 دقیقه در فر بپزید تا خمیر طلایی و ترد و هلوها نرم و پخته شوند.

کابلر هلو، دسر مخصوص مهمانی های تابستانی

کابلر هلو، دسری فرانسوی است که با هلوهای تازه و آبدار و خمیری شبیه به کیک تهیه می گردد. این دسر خوشمزه، دو بخش مجزا دارد: بخش بالایی آن مانند نان پخته شده و در زیر، هلوهای پخته شده و آبدار قرار دارند.

مواد لازم:

  • هلو: 1.5 تا 2 کیلو
  • آبلیمو: 1.5 قاشق غذاخوری
  • شکر: ½ پیمانه (100 گرم)
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: ¾ قاشق چای خوری
  • جوز: نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای رویه:

  1. آرد: 1.5 پیمانه
  2. شکر: ¾ پیمانه
  3. بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  4. جوش شیرین: ¼ قاشق چای خوری
  5. نمک: ½ قاشق چای خوری
  6. کره: 10 قاشق غذاخوری
  7. وانیل: 1 قاشق چای خوری
  8. شکر: 2 قاشق چای خوری (برای پاشیدن)

طرز تهیه:

  1. فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کنید. پوست و هسته هلوها را گرفته، برش زده و با آبلیمو مخلوط کنید.
  2. شکر، نشاسته ذرت، دارچین و جوز را روی هلوها بریزید.
  3. در کاسه ای جداگانه، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا خمیری خشک به دست آید.
  4. وانیل را به همراه باترمیلک به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا فقط با هم ترکیب شوند.
  5. خمیر را به صورت کپه روی هلوها بریزید و شکر، دارچین و جوز را روی آن بپاشید.
  6. به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید تا خمیر پخته گردد.

کریسپ هلو، یک دسر ساده با طعمی فوق العاده

کریسپ هلو، دسری خوشمزه و ساده است که با هلوهای تازه، خمیری شبیه به کروسان و چاشنی هایی مانند دارچین و جوز تهیه می گردد. این دسر ظاهری ترد و طلایی و بافتی نرم و لطیف دارد. کریسپ هلو را می توانید به عنوان یک عصرانه دلچسب یا دسری سبک و کم چرب سرو کنید.

مواد لازم برای لایه زیری:

  • هلو، پوست کنده و خرد شده: 700 گرم
  • شکر سفید: 50 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: ½ قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل: ½ قاشق چای خوری

مواد لازم برای لایه رویی:

  • شکر قهوه ای: 50 گرم
  • کره نرم شده: 56 گرم
  • جو دوسر پرک: 50 گرم
  • آرد: 30 گرم
  • دارچین: ¼ قاشق چای خوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
  • بستنی وانیلی برای سرو (اختیاری)

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 177 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
  2. یک ظرف پیرکس یا قالب گرد به قطر 22 سانتی متر را با کره چرب کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ، هلوهای خرد شده، شکر، آبلیمو، نشاسته ذرت، دارچین و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را داخل ظرف پیرکس بریزید.
  4. در یک کاسه دیگر، شکر قهوه ای، کره نرم شده، جو دوسر، آرد، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید. این مخلوط را روی هلوها پخش کنید.
  5. کریسپ هلو را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا روی آن طلایی و برشته گردد.
  6. کریسپ هلو را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک گردد. سپس با بستنی وانیلی (اگر دوست دارید) سرو کنید.

میلک شیک هلو، یک نوشیدنی خنک و پرانرژی برای روزهای گرم

میلک شیک هلو، نوشیدنی خنک و گوارایی است که از ترکیب هلو، بستنی، شیر و سایر مواد دلخواه تهیه می گردد. این نوشیدنی طعمی شیرین و میوه ای دارد و برای روزهای گرم تابستان و یا به عنوان دسر، بسیار مناسب است.

طرز تهیه میلک شیک هلو بسیار ساده است، شما می توانید این دسر هلو خوشمزه و خنک را به دو روش ساده با یا بدون بستنی تهیه کنید. در هر دو روش، طعمی دلنشین و گوارا از هلو را در کنار شیر و سایر مواد تجربه خواهید کرد.

مواد لازم:

  • هلو (میانه): 2 عدد
  • شیر (سرد): 1 لیوان
  • بستنی وانیلی: 1 اسکوپ (به جای بستنی می نوانید دو قاشق ماست یونانی بریزید)
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • چند تکه یخ : به تعداد دلخواه
  • آبلیمو (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین (اختیاری): ¼ قاشق چای خوری

مراحل تهیه:

  1. هلوها را بشویید، پوست آن ها را بکنید و هسته هایشان را خارج کنید. سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
  2. هلوهای خرد شده، شیر، بستنی، شکر، یخ، آبلیمو (در صورت تمایل) و پودر دارچین (در صورت تمایل) را داخل مخلوط کن بریزید.
  3. مخلوط را به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه، یا تا زمانی که یک دست و پفکی گردد، مخلوط کنید.
  4. میلک شیک هلو را بلافاصله در لیوان های دلخواه بریزید و سرو کنید.

در نهایت

در این مطلب از دیجی کالا مگ، به شما آموزش دادیم که چگونه از هلوهای تازه و در دسترس، دسرهایی لذیذ و دلچسب برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. تنوع دسرهایی که می توان با این میوه خوشمزه تهیه کرد، بسیار زیاد است و ما در این مطلب تنها به چند نمونه از آن ها اشاره کردیم.

این میوه تابستانی علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن است و می تواند به تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و مو و بهبود عملکرد دستگاه گوارش شما یاری کند. پس از تهیه دسرهای هلو و لذت بردن از طعم بی نظیر این میوه خوشمزه غافل نشوید.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه انواع دسر با هلو مناسب تابستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع دسر با هلو مناسب تابستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید