خمیر فیلو چیست؟

به گزارش وبلاگ نهاد جامعه، پخت و طرز تهیه خمیر فیلو خانگی بسیار ساده است. برای پخت خمیر فیلو خانگی تنها فقط به اندکی صبر و شکیبایی برای باز کردن خمیر احتیاج خواهید داشت.

خمیر فیلو چیست؟

سرویس آشپزی - خمیر فیلو یکی از خمیرهای محبوب برای تهیه خوراک های ترکی، یونانی و اروپای شرقی است. همچنین از این خمیر در تهیه انواع باقلوا، پای و شیرینی ها استفاده می گردد. خمیر فیلو مورد استفاده در شیرینی پزی نازک تر از خمیریست که مصرف غذایی دارد. لذا اگر قصد خرید آماده آن را دارید، در هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید.

برای تهیه خمیر فیلو خانگی نباید انتظار داشته باشید که به ضخامتی مشابه خمیر های آماده برسید. چرا که خمیر های آماده به یاری ماشین تهیه می شوند. اما اطمینان داشته باشید که خمیر شما هر چند ضخامت بیشتری دارد ولی همچنان تردی خود را حفظ خواهد نمود.

اگر قصد نگهداری این خمیر را دارید، پس از باز کردن خمیر به ضخامت یک تا دو میلی متر خمیر را برش دهید و هر ورق خمیر را لایه لایه بر روی کاغذ روغنی قرار دهید. همچنین سطح خمیر را آرد پاشی نمایید و پس از بسته بندی کردن، در فریزر نگهدار نمایید.

برای استفاده از خمیر آماده و یا خمیر فیلو خانگی که خودتان آماده کردید و در فریزر نگهداری نموده اید، ضروری است خمیر را برای یخ زدایی به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای محیط قرار دهید و یا به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه در ماکروویو که روی قسمت دیفراست تنظیم شده است قرار دهید تا از حالت انجماد خارج گردد.

نکته مهم در هنگام باز کردن این خمیر این است که حتما خمیر را بر روی پارچه آرد پاشی شده باز کنید. در غیر این صورت خمیر به سطح کار می چسبد و امکان باز کردن آن میسر نخواهد بود. همچنین از پاره شدن خمیر در هنگام باز کردن خمیر ترس به دل راه ندهید و به کار خود ادامه دهید.

مواد لازم جهت تهیه خمیر فیلو خانگی

آرد4 پیمانه
آب داغ1 و 1/4 پیمانه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
نمک1 پینچ
آب لیمو1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر فیلو خانگی

  1. ابتدا آرد و نمک را 2 مرتبه الک کنید.
  2. آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کنید. سپس آب داغ و آب لیمو را به آرامی به آن اضافه کنید. و آغاز به مخلوط کردن مواد کنید. 1/4 آب آخر را به احتیاط اضافه نمایید. (نکته مهم در تهیه خمیر فیلو استفاده از آب داغ است.)
  3. دست های خود را به روغن زیتون آغشته کنید و آغاز به ورز دادن خمیر نمایید و روغن زیتون را به آرامی به خورد خمیر دهید.
  4. در این مرحله خمیر را گرد کنید و روی آن را روغن بمالید و در جای نسبتا گرمی به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید. (روی خمیر را سلفون و یا پارچه مرطوب بپوشانید.)
  1. خمیر را به 8 قسمت تقسیم نمایید.
  2. سطح کار را آرد پاشی کنید و هر قسمت را به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید.
  1. روی پارچه تمیزی کمی آرد بپاشید و خمیر باز شده را روی آن قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید. خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.
  1. در این مرحله خمیر را به یاری وردنه به ضخامت 1 تا 2 میلی متر باز کنید.
  2. برای استفاده از خمیر می بایست سطح خمیر را به روغن آغشته نمایید.

جهت آشنایی با طرز تهیه بقچه گوشتی با خمیر فیلو به بخش پیش غذا ها در بخش آشپزی وبلاگ نهاد جامعه مراجعه فرمایید.

منبع: setare.com

به "خمیر فیلو چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خمیر فیلو چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید