یک هفته با نشنال جئوگرافی؛ از کشتی گرفتن در گل و لای تا سکویاهای سر به فلک کشیده

به گزارش وبلاگ نهاد جامعه، نشنال جئوگرافی با عکس های این هفته خود ما را از کشتی گرفتن هندی ها در گل ولای به بلندای درختان سربه فلک کشیده سکویا می برد.

یک هفته با نشنال جئوگرافی؛ از کشتی گرفتن در گل و لای تا سکویاهای سر به فلک کشیده

عکس های روز نشنال جئوگرافی این هفته کشتی گرفتن هندی ها در گل ولای، شنای یک لاک پشت تازه متولدشده، بخارهای یک آتشفشان فعال، کوسه های ابریشمی، میمون های کوچکی که مادران خود را ازدست داده اند، گرگ های شمالگان و درختان بزرگ سکویا را به نمایش می گذارد.

در گل و لای

در هند، کشتی گرفتن در گل یک ورزش خشم آلود است که kushti یا همان کشتی نامیده می گردد. عکاس این عکس، آنیربان ماندال می گوید این ورزش یک سبک زندگی است، که در akharas (کلمه ای هندی به معنای مکانی که در آن با استفاده از یک سری امکانات به گذارن زندگی و آموختن هنرهای رزمی هندی می پردازند) از یک معلم به یک شاگرد تعلیم داده می گردد. او می گوید:

اجتماع برادری در akharas، رژیم های سخت، نظم و فداکاری برای آماده کردن تن و فکر خود، یادگیری تکنیک ها، و بالا بردن قدرت و سرعت در ورزش را تمرین می نمایند.

اولین شنا

یک لاک پشت پوزه عقابی تازه متولد شده، با طول 7.5 سانتی متر، در زیر آسمان گرگ ومیش، از سواحل کوبا دور می گردد. دولت شکار این لاک پشت ها را از سال 2008 ممنوع اعلام نموده است.

برج بخار

آتشفشان گواتمالا با نام آتشفشان آتش، یکی از فعال ترین آتشفشان های جهان است. دو ماه پس از گرفتن این عکس، در ماه جون 2018، آتشفشان فوران کرد و باعث مرگ و زخمی شدن صدها تن شد.

بر فراز زنجیره غذایی

سه کوسه ابریشمی در دریای آبی کارائیب می درخشند. مرجان های سالم ساحل جنوبی کوبا با داشتن پلانکتون ها، زنجیره غذایی این کوسه ها را تامین می نمایند.

میمون های یتیم

یکی از نگهبان های مرکز نجات حیوات در بورنئو، اندونزی، گروهی از میمون های جوان را با فرغون به جنگل می برد تا مهارت های لازم برای بودن در حیات وحش را بیاموزند. این میمون ها را با قیمت بسیار بالا در بازار سیاه می فروشند و باید بدانید که تنها راه گرفتن آن ها، کشتن مادرشان است که از آن ها مراقبت می نماید.

گرگ های سفید

گروهی از گرگ های شمالگان (نام دیگرشان گرگ جزیره ملویل است) در کنار آرکتیک بی در نوناووت، کانادا پرسه می زنند. برای دانشمندان، مطالعه روی این حیوانات بسیار سخت است، زیرا دمای هوا در محیطی که زندگی می نمایند به زیر 17 درجه سانتی گراد نیز می رسد.

برج های سکویا

در بلندی های سیرا در نوادا، سکویاهای غول پیکر مانند برج هایی تا آسمان شب قد کشیده اند. آن ها می توانند تا 3 هزار سال عمر نمایند اما خشکسالی شدید اخیر کالیفرنیا آن ها را اذیت نموده است. نیت استفنسون، بوم شناس، می گوید:

ما به این خشکسالی به عنوان پیش نمایشی از آینده می نگریم.

منبع: کجارو / nationalgeographic.com

به "یک هفته با نشنال جئوگرافی؛ از کشتی گرفتن در گل و لای تا سکویاهای سر به فلک کشیده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یک هفته با نشنال جئوگرافی؛ از کشتی گرفتن در گل و لای تا سکویاهای سر به فلک کشیده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید